Már kaphatók a jegyek az északírek elleni meccsre

Labdarúgó-válogatottunk szeptember 7-én 18 órától a Groupama Arénában játssza első Eb-selejtező mérkőzését.

2014. 08. 13. 16:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitásaként Pintér Attila együttese az északíreket fogadja a Groupama Arénában. A mérkőzésre szóló jegyek árusítása szerdán délután megkezdődött, a belépők elhelyezkedéstől függően 3200 – 11 000 forintba kerülnek. Az augusztus 31-éig megvásárolt jegyekre 20 százalékos kedvezményt biztosít a Magyar Labdarúgó Szövetség, az első hetekben a legolcsóbb jegyek 2560 forintba kerülnek, a legdrágábbakért 8800 forintot kell fizetni. A mérkőzésre szóló jegyek megvásárlásához még nem szükséges klubkártyával rendelkezniük a szurkolóknak.

A belépők megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (irodakereső: eventim.hu/hu/outletek).

Az MLSZ a kazahok elleni, június 7-ei válogatottmérkőzést megelőzően akciót hirdetett, így azok a szurkolók, akik megvásárolták jegyüket a Puskás-stadionban rendezett összecsapásra, majd kilátogattak a mérkőzésre, 2560 forintos kedvezményben részesülnek, vagyis a legolcsóbb jegyeket ingyen szerezhetik be, a drágább jegyeknél ezzel az összeggel csökken a jegyár. Az akcióban részt vevő jegyek beváltásának határideje augusztus 24-e éjfél. Az akció érvényesítéséhez a júniusról megőrzött jegyek vonalkódját kell felhasználni, erre lehetőség nyílik a meccsjegy.mlsz.hu vásárlási felületén és személyes vásárlás esetén is.

A mérkőzésre vipjegyeket is lehet vásárolni, a VIP Gold elnevezésű jegy 42 ezer, a VIP Bronze 16 ezer forint. A 13-29 személyes Skybox vippáholyok 945 000 forintért bérelhetők.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.