Megmutatjuk, hogyan győzött a Debrecen

A címvédő Debrecen hazai környezetben, Kulcsár Tamás góljával, 1–0-ra nyert a Szombathelyi Haladás ellen.

TK
2014. 08. 25. 5:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A várakozásoknak megfelelően a Debrecen játszott mezőnyfölényben az első félidőben, ugyanakkor a legnagyobb helyzetet Gaál révén a vendégek puskázták el.

A szünet után nem sokkal már megszerezte a vezetést a hazai alakulat, a folytatásban többször is növelhette volna előnyét Kondás Elemér csapata, de nem tudott élni lehetőségeivel. A Haladás ugyan mindent megpróbált, de sorozatban negyedik debreceni bajnokiján sem tudott a kapuba találni.

DVSC-TEVA – Szombathelyi Haladás 1–0 (0–0)
Nagyerdei Stadion, 5000 néző, v.: Fábián
gólszerző: Kulcsár (50.)
sárga lap: Vadnai (37.), Lázár (62.), illetve Dvorschák (40.), Devecseri (48.), Katona (59.), Nagy O. (68.)

Debrecen: Novakovic – Lázár, Brkovic, Morozov, Korhut – Bódi, Varga J., Bouadla (Szakály P., 32.), Vadnai – Kulcsár (Seydi, 82.), Volas (Sidibe, a szünetben)

Haladás: Rózsa – Schimmer, Jagodics M. (Varga G., 81.), Dvorschák, Devecseri, Katona – Gaál, Iszlai (Németh M, 71.), Szakály A. (Jancsó, 57.), Halmosi – Nagy O.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.