Mindennap távozik valaki a francia válogatottból?

Egy nappal Franck Ribéry után csütörtökön Éric Abidal is bejelentette, hogy nem szerepel többé a francia labdarúgó-válogatottban.

BuL
2014. 08. 14. 19:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Vége van. Bár nem hívtam össze sajtótájékoztatót, több mint biztos vagyok abban, hogy többé nem futok ki a pályára a nemzeti együttes tagjaként” – nyilatkozott a 34 éves futballista a RAC 1 nevű katalán rádióállomásnak.

A játékos elárulta, döntésében nagy szerepet játszott az, hogy nem kapott meghívót az együttesbe a brazíliai világbajnokságra. „Nagy csalódás volt ez számomra” – mondta.

A 2012 tavaszán májátültetésen átesett Abidal 67-szer szerepelt a válogatottban. Klubszinten megfordult az AS Monacóban, a Lille-ben, az Olympique Lyonban és az FC Barcelonában, jelenleg pedig az Olimbiakósz Pireósz labdarúgója.

A vb-ről sérülés miatt lemaradt, 81-szeres válogatott Franck Ribéry szerdán jelentette be, hogy többé nem ölti magára a címeres mezt. Rajta kívül Samir Nasri is nagy elhatározásra jutott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.