Olasz támogatót találtak a kerékpárosok

Balli Alessandrót, aki 1989 óta él a magyar fővárosban, és nem ez az első alkalom, hogy segíti a sportot és a fiatalokat.

TK
2014. 08. 12. 20:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stubán Ferenc, a csapat sportigazgatója, egyben a magyar országúti szakág szövetségi kapitánya a bajnoki trikót is bemutató keddi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a jövőben a Budapesten élő olasz üzletember kapcsolatai révén igyekszik szélesebb szponzori hátteret teremteni Magyarország egyetlen kontinentális kerékpáros csapatának.

A sportigazgató emlékeztetett arra, hogy a június 28-i országúti bajnokságon az elit kategóriában, vagyis a felnőtteknél Rózsa Balázs, míg az U23-asoknál Pelikán János révén az Utensilnord versenyzője állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Stubán Ferenc hozzátette: a gárda tagjai közül többen már nemzetközi szinten is értek el figyelemre méltó eredményeket. Itt Holló Botondot említette, aki az U23-as pálya-Európa-bajnokságon a 4000 méteres egyéni üldözőversenyben a 15. helyen végzett.

„A kerékpár az egyik legnehezebb sportág, ugyanakkor közel sincs benne annyi pénz, mint a labdarúgásban, ezért szükséges támogatni” – fogalmazott Balli Alessandro, aki 1989 óta él a magyar fővárosban, és nem ez az első alkalom, hogy segíti a sportot és a fiatalokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.