Sok vért vesztett Noszály Sándor

Összeverhették Noszály Sándor volt teniszezőt egy budapesti szórakozóhelyen csütörtök este. A sportoló jobban van, tisztázott is egy-két dolgot az Origónak.

MD
2014. 08. 08. 15:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bors online értesülései szerint a 2003-as Nagy Ő című műsor 42 éves főszereplőjét egy, a Széchenyi tér közelében lévő szórakozóhelyen verték össze, jelenleg egy belvárosi kórházban ápolják, állapota az első információk szerint súlyos, életveszélyes volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Velvetnek elmondta, az ügyben életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.

Noszály Sándort ötször választották Magyarországon az év teniszezőjének – írja a Hvg.hu.

Az Origo délután elérte telefonon Noszály Sándort, aki cáfolta, hogy verekedés áldozata lett, három nap múlva haza is engedhetik a kórházból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.