Világbajnok az utánpótlás pólóválogatott

Ifjúsági világbajnok a magyar junior férfivízilabda-válogatott.

BuL
2014. 08. 10. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Világbajnoki címet szerzett az U18-as magyar férfivízilabda-válogatott, amely az isztambuli korosztályos torna döntőjében ötméteresekkel bizonyult jobbnak Spanyolországnál.

A magyar U18-as válogatott kétgólos hátrányból (2–4) fordított.

A döntőben: Magyarország–Spanyolország 10–8 (1:0, 1:3, 1:1, 2:1 – 5:3) – ötméteresekkel.

– Én még ilyet nem éltem meg! A sírból hoztuk vissza megint. Rosszul ment az emberfór, aztán megjátszottuk azt a figurát, amit begyakoroltunk, egy baromi látványos akciót, a feladott labdát még a kapu előtt továbbütöttük lövés helyett, és utána lőttük be, ez kimozdította a csapatot a holtpontról. Fantasztikus, nagyon boldog mindenki. A fiúk egymás kezét fogják, zászló van a kezükben, én itt állok a dobogó előtt vizesen, mert persze bedobtak, és ki fog mindjárt felállni a legfelső fokra? Magyarok!

Fotó: Facebook

Hátsó sor, balról jobbra: Bors László kapusedző, Vogel Soma (kapus), Kiss Kristóf, Szatmári Kristóf, Tóth Kristóf,
Középső sor: Hornyák Olivér, Nagy Ádám, Lovas Péter, Csacsovszky Erik, Kis István vezetőedző
Első sor: Horkai György szövetségi kapitány, Vadovics Viktor, Vogel Simon, Manhercz Krisztián, Pellei Frank, Molnár Benedek (kapus)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.