A politikából kap elnököt a kézilabda-szövetség

Új vezetője lesz az MKSZ-nek, ugyanis Vetési Iván nem indul újra az elnöki posztért. Kocsis Máté lehet az.

BuL
2015. 03. 05. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezet közleményéből kiderül, hogy az MKSZ vezetői posztját 2011 júniusa óta betöltő sportvezető családi okok miatt nem pályázik újra posztjáért az április 17-én sorra kerülő tisztújító küldöttgyűlésen, amelynek összehívásáról csütörtökön döntött a szövetség elnöksége.

Vetési Iván Kocsis Máté VIII. kerületi polgármestert, az FTC kézilabda szakosztályának elnökségi tagját javasolta utódjának.

„Úgy vélem, jó elnöke lenne az MKSZ-nek. Jómagam, illetve az elnökség tagjai úgy véljük és reméljük, tovább folytatódhat az a sikeres munka, amit elkezdtünk” – idézte az MKSZ közleménye Vetési Ivánt. „Intenzív, munkával teli, ugyanakkor sikeres négy éven vagyunk túl, utólag is köszönöm azt a bizalmat, amivel 2011-ben a küldöttgyűlés engem és a jelenlegi elnökséget megtisztelte.”

A sportvezető mindehhez hozzátette, élete egyik legnehezebb döntését hozta meg, ám továbbra is szeretné segíteni a sportágat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.