Hosszú a Facebookon kóstolgatja Vlagyimir Klicskót

Együtt úszik amerikai edzőtáborában Hosszú Katinka és Vlagyimir Klicsko, a magyar világsztár erről ír a közösségi oldalon.

2015. 03. 12. 19:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Örömmel jelentem be, hogy van új edzőpartnerem, Vladimir Klicsko személyében!”, fogalmaz a Facebookon legfrissebb bejegyzésében Hosszú Katinka, a jelenkor legjobb formában lévő női úszója. Aztán így folytatja: „Viccet félretéve, valóban együtt úsztunk, ő is Fort Lauderdale-ben készül az elkövetkező 6 hétben a következő mérkőzésére.”

Mint Hosszú Katinka írja, „Vladimir szeret úszni futás helyett, kb. 1,5 km-t úszik egyszerre. Kérdezett egy-két technikai dolgot az úszásról, és mondta, hogy szerinte az úszás az egyik legnehezebb sport, és nagyon tiszteli az úszókat.”

Befejezésül elújságolja, hogy meghívta őt a tornatermébe, hogy nézze meg egy bokszedzését, de óva intette az úszónőt attól, hogy fehér pólóban jöjjön. Zárójelben megjegyzi, Klicsko „a vízben nem volt valami meggyőző”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.