Kocsis Máté Mocsaira és Vetésire is számítana

Ha Kocsis Mátét választanák az Magyar Kézilabda Szövetség elnökévé, alelnöki szerepet szánna Mocsai Lajosnak.

MNO
2015. 03. 10. 17:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint az a múlt héten ismertté vált, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) április 17-ére összehívta tisztújító közgyűlését, amelyen megválasztják a posztra nem kandidáló Vetési Iván utódját. A hivatalban lévő elnök nyilvánosságra hozta, hogy ő Kocsis Máté jelölését javasolja, támogatja. A Fidesz kommunikációs igazgatóját, Józsefváros polgármesterét azzal a kérdéssel kerestük meg: vállalná-e a megbízatást, és ha igen, alakul-e már a csapata?

– Nagyon megtisztelő, hogy szóba került a nevem, köszönöm a bizalmat, de előbb várjuk meg a jelölő bizottság jelölését, majd a küldöttgyűlés döntését – kezdte az ilyenkor illendő tiszteletkörrel Kocsis Máté, ám konkrétumokkal folytatta: – Amennyiben elnyerem a küldöttgyűlés megtisztelő támogatását, alelnökként mindenképpen számítanék Mocsai Lajosra, az ő szakmai tudása és tapasztalata nélkülözhetetlen lenne a számomra. A főtitkári teendők elvégzésére Novák Andrást (az FTC marketing- és utánpótlás-igazgatóját – a szerk.) kérném fel, a nemzetközi ügyek, kapcsolatok terén pedig feltétlenül szerepet szánnék a jelenlegi elnöknek, Vetési Ivánnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.