LeBron meghajolt Hosszú Katinka posztere előtt

A magyar úszóklasszis saját készítésű transzparenst vitt példaképe, LeBron James meccsére.

MA
2015. 03. 17. 9:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Aggódtam, hogy nem lehet ilyen nagy feliratot bevinni a meccsre, főleg, hogy a pályához nagyon közel szóltak a jegyeink” – kezdi beszámolóját Hosszú Katinka a Facebook-oldalán. Mint írja, a sajátján kívül két másik transzparenst is látott a meccsen, az egyiket „LeBron! Ma van a 9. születésnapom”, a másikat pedig egyszerűen „Hajrá, LeBron” felirattal.

„Ahogy a székeinkhez értünk, egyből feltartottam a transzparenset, hátha az éppen melegítő LeBron észreveszi. Persze a mögöttünk ülő Orlando-rajongók egyből lekiabáltak, hogy üljek le” – írja, hozzátéve: úgy tűnt, mindenki az írást kritizálja.

Azonban az első negyed végén, egy időkérés után a világsztár éppen Katinkával szemben állt: elkezdett hunyorítani, és látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparenst – újságolja a bejegyzésben. „Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutató ujjával rám mutatott, és elkezdett futni, mert a meccs folytatódott.”

„Szerintem ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben, úgy, hogy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy a több 10 millió rajongó közül” – teszi hozzá a sportolónő, kiemelve: épp ezért LeBron a példaképe.

Hosszú Katinka egy korábbi Facebook-posztjában arról számolt be a közösségi oldalon, hogy amerikai edzőtáborában Vlagyimir Klicskóval úszhatott együtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.