Már az első harmadban eldőlt a fehérváriak meccse

A Vienna Capitals remek első harmadot produkálva 5-2-re nyert a Fehérvár AV19 otthonában.

TK
2015. 03. 16. 21:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas iramban kezdődött az összecsapás és egy megpattanó lövéssel hamar vezetést szereztek a bécsiek, de előtte is volt már ziccerük. A Volán ezt követően nem tudta kihasználni emberelőnyét, majd miután kiegészült, a Vienna támadott többet. A vendéggól után a hazaiak időt kértek és kapust cseréltek. A zavar nem szűnt meg, és az emberhátrányból kiegészülő bécsiek megint betaláltak egy kontrából. A szünet előtt létszámfölényben tovább növelte előnyét a bécsi csapat, így a Capitals tulajdonképpen egy harmad alatt eldöntötte a meccset.

Mindent egy lapra feltéve támadott a Volán, melynek eredményeként Kóger hamar szépített. Szinte egykapuzott a magyar csapat, hősiesen védekezett az ellenfél, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, kétszer pedig kettős emberelőnyben sem sikerült faragni a hátrányból.

A záró harmadban is nagy elánnal rohamozott a magyar együttes, de csak szépítésre futotta az erejéből, a hajrában pedig kapusát lehozva újabb gólt kapott.

EBEL, negyeddöntő, 5.mérkőzés:
Fehérvár AV19 – Vienna Capitals (osztrák) 2-5 (0-4, 1-0, 1-1)
gól: Kóger (22.), Wehrs (49.), illetve Rotter (5.), Magowan (13.), Watkins (15.), Iberer (19., 59.)

Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-2 a Vienna javára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.