Megvan Sebastian Vettel Ferrarijának a neve

Négy nappal a melbourne-i szezonrajt előtt Sebastian Vettel, a Formula 1 négyszeres világbajnoka honlapján közölte, hogy eddig csak SF-15T-ként ismert Ferrariját Evának hívja.

TK
2015. 03. 11. 17:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Red Bullnál töltött első évében, 2009-ben Vettel Kate és Kate’s Dirty Little Sister (Kate piszkos kishúga) névre keresztelte a két versenyautót, majd 2010-ben a Luscious Liz (buja Liz) és a Randy Mandy (kéjenc Mandy) volánja mögött szerezte meg első vb-címét. Három éve Kinky Kylie (romlott Kylie) lett a nyerő, ezt a kocsit utóbb megkapta ajándékba Dietrich Mateschitz csapattulajdonostól, majd 2013-ban egyszerűen csak Abbey-nek (apátság), tavaly pedig Suzie-nak keresztelte autóját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.