Pislákoló reménysugár a magyar tenisz egén

Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöke szerint minden dicséretet megérdemel a magyar válogatott, amely 4-1-re nyert Moldova ellen a Davis-kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának győri párharcában.

BuL
2015. 03. 08. 15:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Több nézőre számítottunk, de aki eljött ide, a csarnokba, az felemelő és nagy sportértékű mérkőzéseket láthatott. Az újonc Borsos megállta a helyét a moldovaiak első számú játékosa ellen is, aki pedig látta a tegnapi páros több mint öt óráját, az tapasztalhatta, hogy milyen összetartó erő van a csapatban, és milyen mélységekből lehet visszajönni” – nyilatkozta az MTI-nek az Egyetemi Csarnokban Szűcs Lajos, hozzátéve: a nem élvonalbeli játékosok profi karrierjük alatt ritkán versenyeznek ilyen körülmények között.

Az MTSZ vezetője kifejtette: nagyon fiatal csapat indult el az úton Kuhárszky Zoltán kapitány irányítása alatt, aki elárulta, hogy a fiúk egész héten összetartóan viselkedtek, elfogadva a szakvezető döntéseit.

„Ez mindenképp jó előjel a jövőre nézve” – mondta az elnök, aki kitért a következő fordulóra is, amely júliusban esedékes a bosnyákok ellen: „Hamarosan meghirdetjük a jelentkezési lehetőséget annak a szabadtéri párharcnak a lebonyolítására. Szeretnénk akkor is közönségcsalogató meccseket játszani” – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.