Telt ház előtt, látványos magyar sikerekre várva

A Ferobox Event szombaton Cegléden rendezi bokszgáláját, a főmérkőzést a város szülöttje, Szellő Imre vívja.

Deák Zsigmond
2015. 03. 14. 7:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeállt a program, s a ringbe lépő ökölvívók is már az utolsó simításokat végzik a szombat esti csaták előtt.

Rácz Félix menedzser optimistán várja a gálát: „Természetesen magyar sikerekre számítok, telt ház előtt. Szépen fogytak a belépők, köszönhetően annak, hogy Cegléd egyik legismertebb szülöttje, Szellő Imre vívja a főmérkőzést, de Bedák Zsolt, Baranyi Richárd és Bogdán Zsolt küzdelmeire is nagy az érdeklődés. Jó mérkőzéseket várok, Bedák ellenfele ügyes, jó bokszoló, de bízom Zsoltban. Szellő grúz ellenfele, Szalva Jomardasvili már bizonyította, hogy nem ijedős és képes beleállni egy tízmenetes küzdelembe. Kiváltott egy egyszeri magyar licencet is, hogy a magyar nemzetközi bajnoki övért is mérkőzhessen.”

A Ferobox Event tulajdonosa egyik leginkább piacképes védencéről, Szellőről így vélekedett: „Bár a testtömegét tekintve Imre még nem ért fel a nemzetközi cirkálósúlyú mezőnyhöz, egyáltalán nem lennék meglepve, ha a mérkőzés középső szakaszában egy-két leütés után végezne Jomardasvilivel.” Aki, ne feledjük, tavaly márciusban egy kategóriával lejjebb, félnehézsúlyban kiállta az előírt menetszámot Erdei Zsolt búcsúmérkőzésén.

A ceglédi rendezvényre jegyet vásárlók közül egy szerencsés különleges ajándékkal gazdagodik a Székely Budo-Sport Kft. jóvoltából: minden megvásárolt tikett sorszáma bekerül egy hitelesített urnába, amelyből a gálán az élő közvetítés előtt kisorsolnak egy nyertest, aki a ringbe lépő bokszolók által dedikált bokszkesztyűvel, illetve egy Székely Budo vásárlási utalvánnyal térhet haza. Szellő és Bedák mellett kötelek közé lép még a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd, a pehelysúlyú Laki Róbert és nehézsúlyú Bogdán „Golyó” Zsolt. A belépőjegyeket a helyszínen, valamint a www.budopest.hu oldalon lehet megvásárolni. A Duna TV 21.25-től élőben közvetít az eseményről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.