Bajnoki cím után rúgták ki a PSG edzőjét

A menesztett edző nem maradt kispad nélkül, Toulouse-ban folytatja.

2015. 06. 05. 17:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Philippe Gardent ugyan francia bajnoki címet és Francia Kupát is nyert a csütörtökön véget érő szezonban a PSG-vel, de sokan őt okolták, amiért nem tudta kihozni a számos sztárjátékost felvonultató keretből a maximumot. A párizsi sztárgárdát a Veszprém búcsúztatta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a párizsi együttest. A menesztett edző nem maradt kispad nélkül, Toulouse-ban folytatja – írja az NSO.

Serdarusic érkezése már egy ideje a „levegőben lógott\", a PSG most hivatalosan is bejelentette, a következő két évben ő irányítja a csapatot. A horvát-német mesteredző korábban másfél évtizeden át volt a THW Kiel sikereinek fő letéteményese, 1993 és 2008 között nyolc német bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert a csapattal. Többek között Nikola Karabaticot is ő vitte a Kielhez, márpedig a világklasszis átlövő Párizsba szerződése is már egy ideje téma a sajtóban.

Serdarusic kinevezésével felgyorsulhatnak az események, maga Karabatic is elismerte a héten, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a PSG-vel, ám állítása szerint még nem írt alá semmit. Mint ismert, a PSG kivásárolná barcelonai szerződéséből a játékost, akinek testvére, Luka is Párizsba költözhet – olvasható a portálon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.