MPB: Deutsch Tamás látja el az elnöki teendőket

Szabó László javaslatára az eredeti napirend szerinti tisztújítás elmaradt.

MTI
2015. 06. 19. 14:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tagság a közgyűlés levezető elnökének, Szabó Lászlónak, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) elnökének javaslatát elfogadva úgy döntött, hogy az eredeti napirend szerinti tisztújítás elmarad.

Az első napirendi pontként Gömöri Zsolt leköszönő elnök beszámolóját hallgatják meg a Magyar Paralimpiai Bizottság körül kialakult helyzetről, majd a felügyelő bizottságot választják meg.

A közgyűlést nagy médiaérdeklődés kíséri. Mivel a tanácskozást egy kis teremben tartják, ezért az újságírókat nem engedik be, csak egy kivetítőn követhetik nyomon az eseményeket, miközben a terem bejáratát egy biztonsági őr vigyázza.

Kedden jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján Szabó László, hogy lemondott Gömöri Zsolt. Mint arról mi is beszámoltunk, Gömöri azért nem maga jelentette be távozását, mert ez is része volt a megállapodásnak. A felügyelőbizottság jelentéséből aztán kiderült: már első munkanapján a végtörlesztését intézte Gömöri.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.