A Szolnok újra esélyes

Az Eger és az OSC inkább az ezüstre esélyes.

Arday Attila
2015. 09. 23. 9:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szolnok, az Eger és az OSC a favoritja ismét a honi vízilabda-bajnokságnak, amelynek 1. fordulóját szerdán tartják, eddig csupán egy előre hozott mérkőzést rendeztek meg. A Szolnok kerete olimpiai bajnokainkkal, Madaras Norberttel, Varga Dániellel, Varga Dénessel, Kis Gáborral vagy a világbajnok Nagy Viktorral a kapuban továbbra is olyan erős, hogy a csapatnak illik odaérnie a dobogó tetejére. A legutóbbi bronzérmes Eger sem lett gyengébb, megtartotta a kulcsjátékosait, közülük az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert ontotta a gólokat a korculai felkészülési tornán. A legutóbbi ezüstrérmes OSC megszerezte a válogatott kerettag Német Tonit, de elveszítette Joseph Kayest.

Az új bajnokságban 16 csapat szerepel két nyolcas csoportban, négyen-négyen jutnak a felső ágra, ahol újabb körmérkőzések várnak a résztvevőkre. Innen a két legjobb kerül a döntőbe, amely három nyert meccsre megy majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.