időjárás 7°C Vilma 2022. december 5.
logo

A Szolnok újra esélyes

Arday Attila
2015.09.23. 09:33

Az Eger és az OSC inkább az ezüstre esélyes.

A Szolnok, az Eger és az OSC a favoritja ismét a honi vízilabda-bajnokságnak, amelynek 1. fordulóját szerdán tartják, eddig csupán egy előre hozott mérkőzést rendeztek meg. A Szolnok kerete olimpiai bajnokainkkal, Madaras Norberttel, Varga Dániellel, Varga Dénessel, Kis Gáborral vagy a világbajnok Nagy Viktorral a kapuban továbbra is olyan erős, hogy a csapatnak illik odaérnie a dobogó tetejére. A legutóbbi bronzérmes Eger sem lett gyengébb, megtartotta a kulcsjátékosait, közülük az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert ontotta a gólokat a korculai felkészülési tornán. A legutóbbi ezüstrérmes OSC megszerezte a válogatott kerettag Német Tonit, de elveszítette Joseph Kayest.

Az új bajnokságban 16 csapat szerepel két nyolcas csoportban, négyen-négyen jutnak a felső ágra, ahol újabb körmérkőzések várnak a résztvevőkre. Innen a két legjobb kerül a döntőbe, amely három nyert meccsre megy majd.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.