Kettős lábszártörést szenvedett a manchesteri hátvéd

„Szörnyű, ez csúnya sérülés. Még az öltözőben is rajta volt az oxigénmaszk, és sírt."

MTI
2015. 09. 16. 7:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A húszéves angol válogatott védőt az első félidőben nyolcperces ápolást követően oxigénmaszkkal, hordágyon vitték le a pályáról a hollandiai mérkőzésen, melyet a hazai csapat 2-1-re nyert meg.

„Szörnyű, ez csúnya sérülés – kommentálta a találkozót követő sajtótájékoztatón megindultan az esetet Louis van Gaal, a manchesteri csapat vezetőedzője. – Még az öltözőben is rajta volt az oxigénmaszk, és sírt.”

A tréner a felépülés időtartamára vonatkozóan akkor még nem tudott pontos információval szolgálni.

„Kettős törésről van szó, ez akár hat hónap is lehet, de előre semmit nem lehet pontosan megmondani” – fogalmazott. Shaw jobb lába a 15. percben sérült meg, amikor Hector Moreno szerelte őt.

„Mindenkit elszomorít, ha egy játékos ilyen sérülést szenved, de soha nem az a szándék, hogy ártsunk az ellenfelünknek” – tette hozzá Philip Cocu, a hazaiak vezetőedzője.

Maga a játékos utóbb a Twitteren megköszönte a szurkolók jókívánságait, s jelezte, bár most nagyon rossz állapotban van, felépülése után megerősödve tér majd vissza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.