Újabb „helyi hősnek” szurkolhatunk a Hungaroringen

Kiss Norbert 76 pontos előnnyel vezet az Eb-sorozatban.

MTI
2015. 09. 04. 10:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őry Tamás, a cég vezetője azt mondta, az előkészítésben és a verseny Magyarországra hozatalában az Európa-bajnoki címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája sokat segített azzal, hogy sorra nyerte és nyeri a futamokat. „A magyar sportszerető nemzet, s abban bízunk, hogy a közönség szeretettel fogadja majd itt Norbit és az Eb-mezőnyt” – jelentette ki Őry Tamás.

A hétvége várható főszereplője, az Eb-pontversenyt 76 pontos előnnyel vezető Kiss köszönetet mondott a Hungaroring Sport Zrt.-nek és a szervezőknek azért, hogy hosszú szünet után sikerült Magyarországra visszahozni a kamionversenyzést. „Nagy öröm, hogy most végre meg tudjuk mutatni a hazai közönségnek élőben, hogy pontosan mit is csinálunk” – mondta a harmincéves szombathelyi pilóta. Hozzátette, reméli, hogy kiváló eredménnyel zárnak a magyar nézők előtt.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy a pályát üzemeltető cég életében ez fontos állomás, ráadásul a túraautó-világbajnokságon szereplő Michelisz Norbert után újabb „helyi hősnek” szurkolhatnak a magyar nézők.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a BKK sűrűn közlekedő és díjmentesen igénybe vehető buszjáratot indít a Hungaroringre az Árpád híd pesti hídfőjétől, valamint a mogyoródi hévállomástól, illetve sűríti a gödöllői hévvonalon a járatokat, hogy a nézők tömegközlekedéssel is könnyen meg tudják közelíteni a pályát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.