Szegeden látták az egyik legnagyobb védést

Az öt leglátványosabb kapusbravúr közé magyar érdekeltségű jelenetek is bekerültek az EHF-nél.

A. A.
2015. 12. 11. 22:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Piotr Wyszomirski, a Mol-Pick Szeged kapusa is bekerült az európai szövetség válogatásába, amely az idei utolsó BL-forduló öt legnagyobb védését eleveníti fel. A lengyel hálóőr a német RN Löwen ellen mutatta be a bravúrt, ez is kellett ahhoz, hogy a magyar együttes 30-24-re győzzön, így egymás elleni összevetéssel megelőzze a tabellán a német gárdát a B csoport 3-4. helyén (a kinti meccsen a Löwen 30-25-re győzött).

Renato Sulic, az MVM Veszprém beállója is bekerült az összeállításba, persze ebben az esetben jobb lett volna, ha kimarad. Kielben hibázott ziccert, a dán Niklas Landin kapus hárított, ami szerepet játszott abban, hogy a házigazdák 25-24-re nyertek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.