Banándobálás: lecsaptak az orosz hoki zászlóshajójára

Két néző banánokat dobott be a jégre a vendégek színes bőrű játékosa, Edwin Hedberg felé.

MTI
2016. 01. 15. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerdai találkozó végén két néző banánokat dobott be a jégre a vendégek színes bőrű játékosa, Edwin Hedberg felé. A liga közleményben tudatta a Szpartak büntetését, s egyúttal azt is, hogy szigorú figyelmeztetésben részesítette a klubot.

A Szpartak Moszkva jelezte, írásban kért bocsánatot az esetért a zágrábi klubtól és Hedbergtől is, s egyúttal reményét fejezte ki, hogy a videofelvételek alapján egyértelműen azonosítható két személyt az orosz törvényeknek megfelelően megbüntetik majd.

A KHL-ben hét ország összesen 28 csapata szerepel, s az észak-amerikai profi bajnokság, az NHL után a világ második legerősebb pontvadászatának számít.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.