Fury: Lehúztam a WC-n az IBF-övet!

Május 7-én, a müncheni Allianz Arénában csap újra össze a brit világbajnok és Vlagyimir Klicsko.

B.M.L.
2016. 01. 22. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tartja a szavát Tyson Fury, és tényleg kiáll ismét az általa már egyszer alaposan elvert Vlagyimir Klicskóval. A profi ökölvívás veretlen brit nehézsúlyú uralkodója tavaly novemberben a düsseldorfi stadionban egyhangú pontozással nyerte meg az IBF/WBA/WBO/IBO vb-övekért kiírt csatát az ukrán ellen, és már a meccs másnapján bejelentette, ha Klicskóék akarják, jöhet a visszavágó.

Nos, az ukrán bunyós és csapata akarja a visszavágót, és a brit Mirror szerint az egyezség már meg is született, így Fury és Vlagyimir Klicsko május 7-én, Münchenben, a 75 ezres Allianz Arénában csap össze újra egymással.

Igaz, ezúttal már az IBF vb-öve nem lesz terítéken, ugyanis a szervezet megfosztotta Furyt a címétől, miután a brit nem a kötelező kihívóval, hanem újra az ukránnal bokszol. Fury nem lenne Fury, ha nem reagált volna erre a maga módján.

Tudják, az IBF mit csinálhat a címével... Már lehúztam a klotyón az övüket. Ez az IBF szegénységi bizonyítványa, hogy mindenáron Amerikába akarta visszavinni a vb-címét. Én nem izgatom magam emiatt, az ő dolguk, kinek akarják odaadni. Majd most felkínálják címegyesítésen Wildernek, akit bárhol, bármikor leverek. Remélem, lesz lehetőségem arra, hogy mindezt megtegyem, de előbb jöjjön újra Klicsko, majd utána ráérek a többiekkel foglalkozni – jelentette ki a Mirror hasábjain Fury.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.