Hosszú Katinka Kecskemétre hív

Az Úszás ünnepére várja az érdeklődőket az ötszörös világbajnok.

Sz.L.
2016. 01. 20. 13:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégén végzett Austinban, de már itthon készül a további versenyeire Hosszú Katinka. Egyelőre nem rendeződött a nézeteltérése az úszószövetséggel, az egyeztető-békéltető megbeszélésekre sem került még sor. Ellenben a sportoló programja nagy vonalakban ismert.

Hosszú hamarosan Nizzába és Amiens-be utazik pénzdíjas-versenyre, majd jó eséllyel részt vesz a január 31-ei, budapesti FINA-gálán. Egy további külföldi versenyt követően ismét itthon szerepel.

Az úszó a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy február 13-án Kecskeméten az Úszás ünnepén szerepel. Az esemény huszonnégy órán keresztül tart, a lényeg, hogy a résztvevők, akár csak néhány száz méter teljesítésével, de sportoljanak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.