Hosszú még nem döntött a FINA-gáláról

Továbbra sem tudjuk, hogy az ötszörös világbajnok megtiszteli-e jelenlétével a január 31-i FINA-gálát.

2016. 01. 19. 15:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzet hétfői számában jeleztük: elvileg nincs akadálya annak, hogy Hosszú Katinka is részt vegyen a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) január 31-i gáláján, ahol többek között 2015 legjobb úszóit köszöntik.

A Magyar Úszó Szövetség elnöke, Gyárfás Tamás információink szerint nem tud arról, hogy Hosszú kért volna versenyengedélyt a gálával egy időpontban zajló luxemburgi pénzdíjas viadalra. Hosszú Katinka menedzsmentje az MNO-t arról tájékoztatta: továbbra sincs döntés arról, hogy a versenyző részt vesz-e a FINA-gálán.

Hosszú szerdán érkezik vissza Magyarországra az egyesült államokbeli Austinból, ahol január 15. és 17. között versenyzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.