Hová ne lőjünk?

Az Európai Kézilabda-szövetség összeállította a csoportkör öt legnagyobb kapusbravúrját.

A. A.
2016. 01. 21. 16:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az európai szövetség összeállította az Európa-bajnokság csoportkörének öt legnagyobb védését, és ezekben a magyarok is érintettek, sajnos a rossz oldalon. A szerdai magyar–dán mérkőzésen (amely 30–22-es dán győzelmet hozott), Niklas Landin az egyik parádéját akkor mutatta be, amikor egymás után a bal- és a jobbátlövőnk, Bodó Richárd, illetve Nagy László ziccerét is kifogta.

Az összeállításban láthatjuk leendő középdöntős ellenfeleinket, a németeket, a spanyolokat és a svédeket, továbbá az izlandiak boldogsága is befért az öt legjobb jelenet közé. Utóbbiak azóta már kiestek az Eb-ről, a tőlük vereséget szenvedő norvégok viszont négy ponttal kezdhetik a középdöntőt, miután legyőzték a horvátokat és a fehéroroszokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.