Kicsi a norvég, de gyors és erős

A női kézilabda-BL-ben az ETO leendő légiósát, Nora Mörköt láthatja Pesten a Fradi-tábor.

A. A.
2016. 01. 16. 7:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nora Mörköt megvásárolta tavaly a Győri Audi ETO, hogy a következő nyártól a magyar klubban játsszon. Szombaton 16 órától viszont a SYMA-csarnokban láthatja a közönség, hiszen a Larvik játékosaként az FTC dolgát igyekszik megnehezíteni a BL-ben.

Tisztában vagyok vele, hogy nincs meg a termetem ahhoz, hogy tíz méterről lövöldözzem a gólokat, helyette a gyorsaságomra és az erőmre építek. Rengeteg meccset nézek meg, és próbálok minél több tudást magamba szívni, hogy okosabb legyek az ellenfél játékosainál. Szép kihívás, de igyekszem a helyzetemből előnyt kovácsolni. A Larvikban lehetőségem van a világ legjobb csapatai ellen pályára lépni, így sokat tanulhatok, és magamnak is igazolhatom, eredményes tudok lenni átlövőként a legjobbak ellen is

– mondta az Nso.hu oldalon a kézilabdázó, akiről egy tavaly készült összeállítás képei is sokat elárulnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.