Kikapott a Szolnok

Pór Péter együttese jövő szerdán a Galatasarayhoz látogat.

MTI
2016. 01. 13. 22:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar bajnok fennállása során először jutott be a második számú európai kupasorozat középszakaszába, amelyet múlt héten hazai pályán az olasz bajnok Sassari 86-75-ös legyőzésével kezdett meg. A Zaragoza az első körben 103-68-ra kikapott a török Galatasaray csarnokában. A négy együttes közül a törökök a 21., az olaszok a 63., a spanyolok a 68., a szolnokiak pedig a 95. helyen állnak a legfrissebb európai klubrangsorban.

Az NB I-ben listavezető Olajnál a téli szünetben igazolt Stanley Burrell után ezúttal már a francia Vichy Clermont-tól érkezett, szintén amerikai Jarrod Jones is rendelkezésre állt.

Pór Péter együttese a nagyszünetre tetemes hátrányba került, mivel az első negyedet 16, a másodikat pedig 10 ponttal veszítette el. A magyar csapat a térfélcsere után sem tudott felzárkózni, így sima vereséget szenvedett.

A Szolnok jövő szerdán a Galatasarayhoz látogat.

Eredmény (a sorozat honlapja alapján):
középszakasz (legjobb 32), 2. forduló, N csoport:
Zaragoza (spanyol)–Szolnoki Olaj 88-60 (27-11, 26-16, 19-16, 16-17)
A magyar csapat legjobb dobói: Milosevic 20, Burrell 13, Borisov 11

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.