Nem csillapodik a sérüléshullám, Bódi is kidőlt

Bódi Bernadett vasárnap esti talajfogása súlyos sérülést okozott – írja a Győri Audi ETO hivatalos honlapja.

MNO
2016. 01. 19. 11:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A hétfő esti MRI vizsgálat elülső keresztszalag-szakadást mutatott ki, így Bodeszt is műteni kell. Dr. Balogh Péter csapatorvos jövő csütörtökön végzi el az operációt jobbszélső játékosunkon, akinek a felépülésére hat hónapot kell várni” – olvasható a klub honlapján.

A Győr az esélyeknek megfelelően könnyedén, nyolc góllal győzött a Sävehof vendégeként a női kézilabda-Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában.

Ismert: a női válogatott egy góllal (24–23) kikapott Lengyelország válogatottjától az olimpiai kvalifikáció szempontjából sorsdöntő mérkőzésen. A találkozón Tomori Zsuzsanna és Görbicz Anita is súlyos sérülést szenvedett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.