Béke és nyugalom: ez kellett Cseh Lászlónak

Cseh 2017 végéig szerződést hosszabbított az Egri Úszó Klubbal.

MTI
2016. 05. 26. 14:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A versenyző szerint a kontinensviadal is megmutatta, hogy jó úton haladnak az olimpiai felkészülésben, s reális esélyt lát az aranyéremre Rióban. Hozzátette, hogy Londonban nagyon jól ment az úszás, de még nem volt kirobbanó formában, azaz van még hová fejlődnie.

Cseh László arról is beszélt, hogy Egerben kiváló körülmények között készül, „béke és nyugalom” veszi körül.

Habis László, a város polgármestere (Fidesz–KDNP) felidézte: Cseh László egri története tavaly januárban kezdődött, azóta egy sikeres vb-szereplés mellett megszerezte századik magyar felnőtt bajnoki címét, a múlt héten Londonban pedig két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet gyűjtött. Emlékeztetett arra is, hogy Plagányi Zsoltot az Év edzőjének választotta a szakma.

Kovács Ottó, az Egri Úszó Klub elnöke bejelentette: Cseh László a riói olimpiát követően sem hagy fel a versenyzéssel, s célul tűzte ki a 2017-es budapesti világbajnokságon való részvételt. Az egri klubbal pedig a jövő év végéig meghosszabbította a szerződését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.