Felülhet Európa trónjára a Veszprém

Lesz a hétvégén BL-döntő, Forma–1 és persze Roland Garros is. Ez a hétvége programja!

HZS
2016. 05. 27. 15:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra eljött a hét utolsó két napja, amikor ki lehet pihenni a hétköznapi fáradtságot. Aki kirándulás, strandolás helyett a hűs szobát és a sportprogramokat választja, annak összeszedtük, miből is válogathat.

Szombaton, ebéd után az autósport szerelmesei a Monacói Nagydíj időmérő edzését követhetik nyomon az M4 sporton, 13.45-től. Később, 17.30-tól a csatorna már a férfi vízilabda-bajnokság fináléját, a Szolnok–Eger mérkőzést adja. És mielőtt rátérnénk a nap két legfontosabb sporteseményére, jeleznénk, hogy az Eurosport 2 délelőtt 11 órától este fél 9-ig várja a tenisz szerelmeseit, a Roland Garros hetedik napjának eseményeivel.

És akkor jöjjön a szombati nap sava-borsa. Bemelegítés gyanánt ajánljuk a Vive Tauron Kielce (lengyel)–PSG (francia) férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Four-elődöntőt. Aztán, ha ennek vége, jöhet a magyar érdekeltség, az MVM Veszprém ugyanis a német THW Kiel csapatával küzd meg a döntőbe jutásért. Az első találkozó közvetítése 15.15-kor, míg a másodiké 18.00-kor kezdődik, mindkét meccset a Sport 1 adja.

És persze ne feledjük, szombaton eldől, ki nyeri a foci Bajnokok Ligája idei küzdelmeit, az M4 Sporton és a Sport 1-en is követhető lesz a Real Madrid–Atlético Madrid találkozó minden fontos mozzanata.

A BL-döntőt és a Veszprém-meccset is élőben követheti majd az MNO-n.

Ha szombaton időmérő lesz Monacóban, akkor vasárnap a futamot is megrendezik. Minden, ami a pályán és azon kívül történik 13.30-tól az M4-en követhető. És persze a hét utolsó napján is ütik a labdát a Garroson. A nyolcadik nap eseményeit szintén az Eurosport 2 mutatja meg 11.00-tól egészen estig.

Remélhetőleg vasárnap a Veszprémért már a kézi BL-döntőjében szoríthatunk. A finálé este 6-kor kezdődik, a bronzmeccs pedig 15.30-kor. Mindkét találkozót a Sport 1 közvetíti.

A hét végén több foci-Eb-felkészülési találkozót is rendeznek. Vasárnap ezek közül a Németország–Szlovákiát adja 17.45-től a Sport 2, 20.40-től pedig az Olaszország–Skócia mérkőzést a DIGI Sport 1.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.