Lesz kiért szorítanunk a 100 m pillangó döntőjében

Cseh Laci a legjobb idővel került be a szombati fináléba.

MTI
2016. 05. 20. 19:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar klasszis 51.64 másodperc alatt tudta le a távot, s ezzel nemcsak előfutamában nyert, hanem a teljes mezőnyt tekintve is a leggyorsabbnak bizonyult, így tovább gyarapíthatja londoni éremgyűjteményét, amelybe eddig az 50 méter pillangó ezüstje és a 200-as szám aranya került be.

A 100-as elődöntőben indult másik magyar, Pulai Bence (52.73 mp) a tizedik lett összesítésben, így kiszorult a fináléból.

A női 200 méter gyors elődöntőjéből mindkét magyar továbbjutott: a szombati döntőben Verrasztó Evelyn az ötödik (1:58.66 p), a szeptemberben még csak 16 éves Késely Ajna pedig a hetedik időeredménnyel (1:58.69) biztosította helyét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.