Magyar szemnek tetszik az idei All Star-lista

Három veszprémi és egy szegedi játékos került be a Bajnokok Ligája 2015–16-os kiírásának álomcsapatába.

MTI
2016. 05. 27. 12:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az európai szövetség pénteken, a hétvégi, kölni Final Four előtti napon hozta nyilvánosságra, hogy a közönségszavazatok alapján kik alkotják az All Star együttest.

A négyes döntőben szereplő MVM Veszprémből hárman kerültek be az álomcsapatba: a legjobb balátlövő a szerb Momir Ilic lett, a jobbszélsők közül a szlovén Gasper Marguc, a védekező játékosok közül pedig a magyar Schuch Timuzsin kapta a legtöbb szavazatot.

A Mol-Pick Szegedben szereplő szlovén Dean Bombac az irányítók között lett a legjobb.

A Final Four szombati elődöntőjében 15.15-kor a lengyel Kielce és a francia PSG, 18.00 órakor pedig az MVM Veszprém és a német THW Kiel csap össze. Vasárnap a helyosztókat rendezik a húszezres Lanxess Arénában

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.