Sabaté: A Szegeden a nyomás

A volt világválogatott Kovács Péter már a Tisza-partiaknak ad több sanszot.

A. A.
2016. 05. 21. 5:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán tréner alighanem le akarja venni a terhet saját játékosairól, a veszprémiekről, akik ráadásul már a jövő hétvégi BL négyes döntőre is nagyon készülnek. Annyi bizonyos, a Szegednek kilenc éve, legutóbbi bajnoki címe óta nem volt akkora esélye az aranyra, mint most. Ha otthon legalább két góllal győz, övé az elsőség.

Egy nagyon kemény idegenbeli meccsre számítok, de ezúttal a Szegeden lesz a nyomás, hogy nyerjen hazai pályán, a saját szurkolói előtt. Természetesen, ahogy mindig, ezúttal is a legjobb teljesítményünket akarjuk nyújtani. Tisztában vagyunk vele, hogy Szegeden nehéz dolgunk lesz, mint mindig, de azért megyünk oda, hogy győzzünk

– mondta Xavier Sabaté a klubja honlapján.

Az aranyesélyről érdekesen foglalt állást Kovács Péter, a korábbi BEK-győztes, világválogatott balátlövő, aki a Szegedet edzőként kupagyőzelemre vezette korábban. A sportnapilapnak kifejtette, hogy a múlt heti Veszprém–Szeged csatáig a dunántúli együttest tartotta favoritnak, de a 30-29-re végződő mérkőzés után már a Tisza-partiaknak ad több sanszot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.