Új neve lesz a veszprémi kézilabdacsapatnak

A Telekom lesz a névadó.

MTI
2016. 05. 23. 14:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erről szóló szerződést hétfőn írta alá Christopher Mattheisen, a telekommunikációs cég vezérigazgatója, valamint Kálomista Gábor, a klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója a Magyar Telekom székházában.

A cég már közel húsz éve támogatja a kézilabdacsapatot, amely fennállása során 24-szer nyert magyar bajnokságot (legutóbb szombaton), 25-ször Magyar Kupát, háromszor Magyar Szuperkupát, kétszer KEK-et és kétszer SEHA-ligát, most pedig hétvégén a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében érdekelt.

„Olyan régóta vagyunk a veszprémiek elkötelezett támogatói, hogy most új szintre emeltük a kapcsolatunkat. Remélem, a következő három év is sikerekben gazdag lesz” – mondta Mattheisen.

Kálomista Gábor történelminek nevezte a mostani szerződést, s jelezte, igyekeznek meghálálni a bizalmat.
„Csapatunk sorra nyeri a bajnokságot, Magyar Kupát, SEHA-ligát, és már talán az egyik legesélyesebbeknek tartanak minket a BL megnyerésére is” – tette hozzá.

A klub két alapembere, Nagy László és Mikler Roland kiemelte: a csapat szeretné a pályán mutatott teljesítményével bizonyítani, hogy rászolgált a bizalomra, és a Telekom által biztosított háttérrel tovább folytatni a sikersorozatot.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a 65-szörös válogatott játékos, Ancsin Gábor három évre a veszprémiekhez igazol Szegedről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.