Filmet forgatott az Annapurnán Klein Dávid

A már a K2-re tartó magyar hegymászó tizenhat perces videót osztott meg az Annapurna megmászásáról.

MNO
2016. 06. 20. 16:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Másfél hónapja érkezett haza Klein Dávid az 8091 méter magas Annapurnáról, amelynek csúcsára május elsején jutott fel, de egy hete már repülőre is szállt Suhajda Szilárddal, akivel a 8611 méter magas K2 csúcsát szeretnék megmászni augusztusban a Johnnie Walker K2 Expedíció keretében.

Amíg a hegymászók a világ második legmagasabb – és egyben a világ legnehezebbnek tartott – csúcsának alaptáborába igyekeznek, elkészült egy rövid videó a Johnnie Walker Annapurna Expedícióról, amely eddig nem látott felvételeket is tartalmaz.

A nézők az elejétől végigkísérhetik Klein Dávidot Katmanduból az Annapurna csúcsáig és remek háttérinfókat tudhatnak meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.