Galló is az NHL-be tart?

A Toronto érdeklődik a magyar válogatott ifjú csatára iránt.

Lipiczky Ágnes
2016. 06. 20. 17:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégén, június 24-én és 25-én Buffalóban rendezik meg az NHL draftját, amely úgymond az újonc játékosok elosztó eseménye. Az már a szentpétervári világbajnokságon egyértelmű volt, hogy az 1/1 favorit az amerikai Auston Matthews, valamint a finn Patrik Laine lehet, de a Nemzeti Sport információi szerint képbe kerülhet a Svédországban hokizó fiatalunk, Galló Vilmos is, aki iránt a Toronto Maple Leafs érdeklődik. Gallóval több-kevesebb rendszerességgel levelezget a klub.

– Noha ez önmagában még nem jelent semmit, két hete találkoztam a Toronto scoutjával, mindent átbeszéltünk a hokitól kezdve a családi háttérig. Más csapatok egyelőre nem jelentkeztek – nyilatkozta a sportnapilapnak Galló.

A májusi szentpétervári világbajnokságon óriási sikert ért el kapusunk, a szenzációs formában védő Vay Ádám, aki még Oroszországban két évre szóló szerződést írt alá a Minnesota Wilddal.

Nemrégiben pedig arról számoltunk be, hogy Garát Zsombor is a tengerentúlon folytathatja a karrierjét, és Stipsicz Bencének is van erre esélye.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.