Két nagyon komoly ellenfél vár Nagy Laciékra

Kisorsolták a 2017-es franciaországi világbajnokság csoportbeosztását.

MTI
2016. 06. 23. 15:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A torna honlapjának beszámolója szerint a magyar együttes a németeken kívül Szaúd-Arábiával, Chilével, Fehéroroszországgal, valamint az olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes Horvátországgal találkozik a C csoportban.

Az olimpiai és világbajnoki címvédő franciák maguk dönthették el, hova szeretnének kerülni és Claude Onesta szövetségi kapitány az A csoportot választotta.

A vb-t január 11. és 29. között rendezik Lille-ben, Párizsban, Nantes-ban, Montpellier-ben, Albertville-ben, Rouenben, Metzben és Brestben.

Mind a négy csoportból a legjobb négy jut a nyolcaddöntőbe, az 5–6. helyezettek az Elnök Kupáért folytatják a 17–24. helyért.

A világbajnokság csoportjai:

A csoport: Norvégia, Japán, Brazília, Oroszország, Lengyelország, Franciaország
B csoport: Angola, Tunézia, Izland, Macedónia, Szlovénia, Spanyolország
C csoport: Szaúd-Arábia, Chile, MAGYARORSZÁG, Fehéroroszország, Horvátország, Németország
D csoport: Argentína, Bahrein, Egyiptom, Svédország, Dánia, Katar

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.