Vardy kikosarazta az Arsenalt

Az előző szezon felfedezettje, az angol válogatottal az Eb-n játszó csatár nem igazol az ágyúsokhoz.

B.M.L.
2016. 06. 19. 20:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Arsenal mindent megtett azért, hogy az új idénytől a soraiban tudhassa a jelenleg az Európa-bajnokságon a walesieknek gólt is rúgó Jamie Vardyt. A bajnoki címet szerző Leicester City csatárának ugyanis volt egy pont a szerződésében, miszerint ha valaki kifizeti a 20 millió fontos kivásárlási árát, akkor viheti a játékost. Noha az ágyúsok megadták volna érte ezt a pénzt – heti 120 ezer fontos fizetést kínálva –, a BBC úgy tudja, Vardy nem igazol sehova, hanem továbbra is a King Power Stadion lesz az otthona, és a Leicesterrel szeretne nagyot alkotni a Bajnokok Ligájában.

Persze a maradásban az is közrejátszhatott, hogy jelenlegi klubja is megemelte a fizetését heti 100 ezer fontra. De az előző bajnoki szezonban 24 gólt szerző Vardynak most az Európa-bajnokság a fontos, és abban bízik, hogy a hétfői, szlovákok elleni utolsó csoportmeccsen helyet kap a kezdő tizenegyben.

– Ha mindent beleadok, akkor az az edzőnknek is szemet szúrhat, és esetleg úgy gondolja majd, hogy érdemes lesz engem az első pillanattól kezdve a pályán látni. De meglátjuk majd, hogy miként alakulnak a dolgok, a végső szót a főnök, Roy Hodgson mondja majd ki – jelentette ki Vardy.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.