A szurkolókhoz szól Michael Schumacher menedzsere

Ünnepeljék csak bátran a legendát – véli egy interjúban Sabine Kehm.

G.B.
2017. 02. 06. 7:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sabine Kehm, a hétszeres világbajnok pilóta menedzsere azt kérte a legenda drukkereitől, hogy ne legyenek szégyenlősek, ünnepeljék csak bátran kedvencük korábbi sikereit. Ezt a német nyelvű Motorsport-total.comnak nyilatkozta Kehm. A 2013 decembere óta egy síbaleset nyomán súlyos agysérüléssel fekvő Schumacher szurkolói szerinte nem mindig tudják eldönteni, ebben a helyzetben egyáltalán lehet-e régi, vicces felvételeken nevetni, melyen a német pilóta látható.

„Azt gondolom, a szurkolóknak ezt mindenképp meg kell tenniük. Michael mindig is különválasztotta a sportos és a civil életét, szóval csak ünnepeljék nyugodtan a korábbi sikereit” – így Kehm. Aki ugyanakkor hozzáteszi az interjúban: a Schumacher család továbbra is csendes magányában szeretné kezelni a Forma–1-es legendát, ezt a kívánságot pedig tiszteletben kell tartani.

A Schumacher-szurkolók repeshetnek: 2018-ban Kölnben ingyenes állandó kiállítás nyílik a pilóta által korábban viselt ruhákból, overálokból, trófeákból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.