A veszprémi legenda nem lesz többé válogatott

„Nem így képzeltem az utolsó perceimet a válogatottban, nem így szerettem volna visszavonulni."

MNO
2017. 02. 07. 16:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A 35 éves játékos tagja volt a januári franciaországi világbajnokságon hetedik helyen végzett magyar csapatnak, de tartalékként egyetlen mérkőzésen sem játszott.

A balszélső a Veszprém Megyei Naplónak elmondta: „Nem így képzeltem az utolsó perceimet a válogatottban, nem így szerettem volna visszavonulni. Egyedüli balszélsőként talán joggal bizakodtam, hogy még a régi társakkal utoljára pályára léphetek, de aztán kint szembesültem a ténnyel, hogy tartalék lettem.”

Iváncsik 2000-ben lépett először pályára a nemzeti csapatban, később több mint 260-szor szerepelt még a válogatottban, amellyel  a 2004-es és a 2012-es olimpián is negyedik helyezést ért el. Veszprémben egyébként ez a 17. szezonja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.