Feladta a dubaji versenyt Tiger Woods

Az amerikai játékosnak kiújultak a hátfájdalmai.

MTI
2017. 02. 03. 10:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai játékos – aki jelenleg 666. a rangsorban – másfél év szünet után decemberben tért vissza a pályára, majd a múlt héten a kaliforniai Torrey Pinesban szerepelt, a mostani volt a harmadik tornája.

Az európai körversenybe tartozó dubaji esemény szervezői azt közölték, hogy a 14-szeres Major-győztes sztár pénteken, a második kör előtt lépett vissza. A negyvenegy éves golfozó a csütörtöki nyitónapon rendkívül gyenge teljesítményt nyújtott, 77 ütéssel hozta a 18 lyukas pályát, s ezzel a mezőny hátsó részében állt.

A 79 PGA-tornán győztes Woods 2015 augusztusában és 2016 decembere között egyáltalán nem játszott, krónikus hátfájdalmai miatt több műtéten esett át, és hosszú rehabilitációra szorult.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.