Nadal Londonban készül Wimbledonra

A Grand Slam-viadalra melegít a 14-szeres GS-bajnok.

MTI
2017. 02. 07. 11:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 14-szeres GS-bajnok spanyol – aki másfél hete döntőt játszott Roger Federerrel az Australian Openen – csuklósérülés miatt kihagyta a teljes tavalyi füvespályás szezont. Most abban reménykedik, hogy ha a Queen\'s Clubban június 19. és 25. között sorra kerülő hagyományos tornán jól szerepel, ismét eredményes lehet Wimbledonban, ahol már kétszer győzött.

„Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a Queensbe. Ez a legjobb módja annak, hogy felkészüljek Wimbledonra” – nyilatkozott.

A harmincéves Nadal 2008-ban győzött először az angol nyílt bajnokságon, és előtte a londoni tornát is megnyerte. Második wimbledoni diadala előtt ugyancsak szépen menetelt a Queen\'s Clubban, akárcsak a többi döntőbe jutását megelőzően a 2006 és 2011 közötti időszakban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.