Norvégiába szerződik a Győr olimpiai bajnok játékosa

Heidi Löke a következő szezontól két évig a Storhamar csapatában lesz.

MTI
2017. 02. 02. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapja szerint a 34 éves kézilabdázó szerda este, a csapat mérkőzésének szünetében írta alá szerződését. Löke így csatlakozik majd testvéréhez, Liséhez, akinek párja, Arne Stenstad az együttes vezetőedzője.

A tapasztalt beállós úgy állapodott meg a szerény költségvetésből dolgozó csapattal, hogy nem költözik Hamarba, a klub székhelyére, hanem Sandefjordból jár majd át az edzések egy részére, emellett pedig otthonában végez egyéni tréningeket. A fizetését pedig nem a klub, hanem helyi vállalkozók állják majd.

Löke 2011 óta volt a Győri Audi ETO játékosa, a csapattal kétszer nyert Bajnokok Ligáját. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok norvég beállós novemberben jelentette be, hogy második gyermekét várja, ezt követően pedig párjával hazaköltözött Sandefjordba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.