„Sabaté életében nem volt komoly edző”

Mire lesz képes tavasszal a most 50 százalékon teljesítő Veszprém?

MNO
2017. 02. 14. 10:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csoportjában eddig ötvenszázalékos teljesítményével BL-csoportjában ötödik helyen áll a Veszprém. Spanyol edzője nyáron távozik. Mire lesz képes így tavasszal a csapat?

Fontos tényező Éles József korábbi Veszprém-játékos szerint, hogy a csapat a 40-45 perc környékén elfárad. Az edzésmunka, úgy látja, nem megfelelő – bár konkrét kritikát nem tud megfogalmazni. A Digi Sport Reggeli start című műsorában hangsúlyozta, hogy a kor előrehaladtával többet kell edzenie egy idősebb játékosnak.

A klub helyzet annyiban nehéz, hiszen Xavier Sabaté irányítja, aki a szezon végén elhagyja Veszprémet. Éles „duplán rányomna még a pedálra”, hogy megmutassa, jogtalanul küldték el.

„Sabaténak ez nagy falat volt. Életében nem volt komoly edző. Egy csapatnak egy edzőre fel kell néznie, én ezt nem láttam Sabatéban soha” – jelentette ki Éles József.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.