Szabadkártyát kapott Gálfi Dalma

A főtáblán indulhat a budapesti, 226 750 dollár összdíjazású női keménypályás tenisztornán.

MTI
2017. 02. 15. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 18 éves versenyző, aki 156. a világranglistán, pályafutása során másodszor szerepelhet a WTA-torna főtábláján – először tavaly, a hollandiai ’s-Hertogenboschban kapott szabadkártyát, ott két játszmában vereséget szenvedett az orosz Jevgenyija Rogyinától az első fordulóban.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 2015-ben junior US Open-bajnok Gálfi mellett Stollár Fanny is főtáblás lehet, amennyiben az utolsó pillanatban nem jelentkezik top 20-as játékos a versenyre. Ha mégis, akkor Stollár Bukta Ágnessel és Udvardy Pannával együtt a selejtezőben indulhat.

A 2015-ös wimbledoni bajnokságon a junior párosok között diadalmaskodó Gálfi és Stollár együtt is elindul a budapesti tornán, a párosversenyre ugyanis szabadkártyát kaptak.

Egyesben Babos Tímea is főtáblás lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.