Szucsánszkit választották a BL-forduló egyik sztárjának

A magyar játékos fantasztikusan játszott Podgoricában.

MNO
2017. 02. 13. 7:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az EHF TV minden forduló után megválasztja a Bajnokok Ligája három sztárját, a nőknél most a metzi Ana Grosra, a szkopjei Andrea Penezicre és a ferencvárosi Szucsánszki Zitára esett a választás.

A magyar játékos klasszis teljesítménnyel és hét góllal segítette csapatát a Buducnost Podgorica idegenbeli legyőzéséhez.

Az EHF TV Bíró Blankát, az FTC kapusát is „díjazta\", a fiatal magyar kapuvédő mozdulata bekerült a forduló öt legnagyobb védése közé.

A Fradi 33-25-ös montenegrói meglepetéssikerével közelebb került a csoport második helyéhez, ezáltal a későbbiekben „gyengébb\" ellenfelet kaphat majd a budapesti négyes döntőért vívandó párharc során.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.