Gyermeket vár Serena Williams?

A teniszező és menedzsmentje nem kommentálta a hírt.

MTI
2017. 04. 19. 17:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 35 éves amerikai sportoló a Snapchat nevű közösségi oldalra töltött fel egy fürdőruhás fotót, amelyen jól láthatóan gömbölyödik a hasa. A képre csupán ennyit írt: „20 weeks”, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy húszhetes terhes.

A Reuters brit hírügynökség egyelőre csak feltételes módban közölte, hogy Williams várandós, ugyanis a fotót rövid idő után törölték az oldalról, ennek ellenére gyorsan bejárta a világhálót. Az ügyet egyelőre a teniszező és menedzsmentje sem kommentálta. Az óvatosságot indokolhatja az is, hogy már 2015 őszén is napvilágot látott az interneten a pletyka, miszerint a kiváló teniszező terhes. Williams párja akkor Aubrey Drake Graham kanadai zenész volt.

A 23-szoros Grand Slam-torna győztes Williamsnek ez lenne az első gyermeke. Azt decemberben jelentette be, hogy jegyben jár a Reddit közösségi oldal társalapítójával, Alexis Ohaniannel.

A korábbi világelső januárban megnyerte az ausztrál nyílt bajnokságot, azóta viszont térdsérülés miatt nem versenyzett – májusban Madridban lépett volna újra pályára –, ennek ellenére hétfőtől ismét ő vezeti a világranglistát.

A Mirror brit bulvárlap cikke megjegyzi, amennyiben igaz a szerdai bejelentés, kérdéses, hogy Serena Williams visszatér-e valaha a versenysportba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.