Meglepetésre készül a magyar hokiválogatott az osztrák ellen

Erről Erdély Csanád mesélt, szerinte jobban ismerik az osztrákokat, mint ők a magyar csapatot.

MTI
2017. 04. 23. 14:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mi jobban ismerjük őket, mint fordítva, így aztán a következő egymás elleni összecsapáson meg tudjuk lepni őket” – nyilatkozta a fehérvári játékos a vasárnapi edzést követően az MTI-nek.

„Nagyon jó volt túlesni a nyitányon, szerencsére mindhárom pontot megszereztük a hazaiak ellen. Az osztrákok viszont kikaptak az első napon a kazahoktól, így nekik már nincs hibázási lehetőségük, ha a feljutásról van szó. Éppen ezért mi lehetünk azok, akik ettől az álomtól megfosztjuk őket. Fiatalos csapatunk van, jobban bírjuk majd erővel” – tette hozzá a nyitányon gólpasszt elérő Erdély.

A Svédországban szereplő Galló Vilmos kiemelte: nagyon fontos lesz a jó kezdés hétfőn, mert minden egyes hibával az ellenfelet erősítik. „A kazahok elhúztak ellenük, aztán visszaengedték az osztrákokat a meccsbe. Ebből nekünk is tanulnunk kell. Jó csapat ellen játszunk, de nincs kitől tartanunk” – mondta Galló, aki szintén egy találatot készített elő az ukránok ellen.

A 75 perces vasárnapi edzés csapatfotózással kezdődött, majd Erdély elmondása szerint azokat a játékelemeket gyakorolták, amelyek nem mentek jól az első fordulóban.

vasárnap:
Kazahsztán–Dél-Korea 16.00
Lengyelország–Ukrajna 19.30

hétfő:
Ausztria–Magyarország 19.30

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.