Nézze meg, hogy snowboardoztak az áprilisi hóban a Normafán!

Sümegi Péter korábbi válogatott alpin snowboardos kihasználta a kivételes alkalmat, és társával szűzhavazott egyet. Videó.

Radványi Benedek
2017. 04. 21. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Télen is ritka, hogy síelni vagy snowboardozni lehet Budapest népszerű kirándulóhelyén, az pedig teljességgel hihetetlennek tűnt, hogy április végén csúszásra alkalmas hóréteg alakuljon ki.

Mégis megtörtént, a Sümi becenevű hódeszkás pedig fogta magát, elővette a felszerelését, s lecsúszott néhányszor a Normafa lejtőjén. Kamerája az otthonról való elindulástól kezdve a homlokán, illetve a sisakján volt, így mi is megnézhetjük a kivételes pillanatokat.

A honi szövetség sajtólevelében azt írja, Sümegi Péter a magyar snowboardtörténelem egyik meghatározó alakja. Tíz évig volt a magyar alpesi snowboard válogatott tagja, többszörös magyar bajnok, indult két világbajnokságon és több világkupaversenyen is. Jelenleg a Magyar Snowboardszövetség elnökségi tagja és snowboardoktató.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.