Öngyilkos lett a börtönben a volt NFL-sztár

Aaron Hernandez felakasztotta magát a cellájában.

MN
2017. 04. 19. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aaron Hernandezt, az NFL-ben szereplő New England Patriots csapatának egykori sztárját szerda reggel holtan találták a massachusettsi börtönben, ahol életfogytiglani szabadságvesztését töltötte. Felakasztotta magát – írja a CNN.

A férfit múlt héten mentették fel a kettős gyilkosság vádja alól, ám egy 2013-as gyilkosság miatt életfogytiglanra ítélték.

Helyi idő szerint hajnali 3 óra 5 perckor találták meg cellájában, az ajtót eltorlaszolták, és lepedőjét használva akasztotta fel magát. Hernandezt kórházba szállították, ám életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrség vizsgálatot folytat az ügyben.

A profiligában 2010-ben debütált támadó gyorsan a Patriots egyik legjobbja lett, 2012 nyarán öt évre szóló, 40 millió dolláros szerződést kötöttek vele. Egy évvel később azonban letartóztatták barátja, Odin Lloyd meggyilkolásáért, a Patriots pedig azonnal szerződést bontott a játékossal. A bíróság később előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölésben, valamint fegyverviseléssel kapcsolatos vádpontokban találta bűnösnek és ítélte a lehető legsúlyosabb büntetésre – írja az MTI.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.